La regidoria de Cultura fa una crida als artistes que vulguin participar a la segona edició de Mira l’Art

La desena d’autors que van prendre part en el circuit artístic en aparadors del desembre passat han valorat molt positivament la iniciativa i repetiran. Amb tot, l’àrea de Cultura fa una crida als artistes de la comarca que s’hi vulguin afegir, ja que s’incrementaran els espais del recorregut amb nous aparadors d’establiments, locals buits i instal·lacions culturals.

Entre el novembre i el gener passat es van poder veure les obres de pintura, gravat, il·lustració i escultura dels artistes solsonins Claustre Cuadrench, Anna Terricabras, Aurembiaix Sabaté, Ramon-Àngel Davins, Pau Reig, Joma, Nicola Roca, Aleix Albareda, Domènec Marmi, Sessa Casserras, Jaume Cuadrench, Lurdes Santamaria i Jaume Roure.

Qui es vulgui sumar a aquesta plataforma per apropar la creació artística a la ciutadania i facilitar als artistes arribar a més públic pot contactar amb l’organització fins al 30 de setembre per correu electrònic a cultura@ajsolsona.cat. Col·laboren en aquesta iniciativa l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i aquesta emissora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *