Els Mossos investiguen una empresa de plaques solars que hauria estafat almenys 16 persones, entre les quals veïns del Solsonès

Es tracta de l’empresa alemanya Sunblitz Kraft. La policia catalana té constància de denúncies a aquesta marca a pobles i ciutats del Solsonès i també del Baix Camp, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental. Hi ha constància de l’existència d’un grup de WhatsApp amb 22 persones víctimes de la presumpta estafa de l’empresa de plaques solars, que explica que té més de 30 anys d’experiència.

El diari El Periódico recull el testimoni de Damián Núñez, un veí de Botarell, al Baix Camp, que el 7 de febrer va fer un primer pagament d’uns 4.000 euros perquè li instal·lessin 9 panells solars a la teulada de casa. Des de llavors no ha rebut la visita de cap tècnic i quan ha trucat a l’empresa només li han donat excuses. A mitjans de juliol va rebre la trucada del suposat administrador de l’empresa, que li va dir que havien tancat i que un treballador s’havia endut els diners.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *