La regidoria de Cultura convoca els concursos nadalencs amb 650 euros en premis

El divuitè Concurs de postals de Nadal és obert a tots els solsonins. El procediment i la tècnica són lliures i les mides han de ser de 14 per 18 centímetres i mig en disposició horitzontal o vertical. Les propostes es poden presentar fins al dia 23 a les dues del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i l’autor del disseny guanyador rebrà un premi de 150 euros.

Pel que fa al Concurs de pessebres, es repartiran 500 euros entre les 10 millors composicions, que poden ser clàssiques o modernes. Han de situar-se en aparadors o llocs de fàcil visibilitat i han d’identificar-se amb el rètol que se’ls lliurarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal al moment de la inscripció. El jurat passarà a valorar els pessebres entre el 22 i el 31 de desembre.

Les bases de les dues convocatòries es mantenen igual que els anys anteriors. Es poden descarregar del web municipal al subapartat de Cultura.

D’altra banda, les properes setmanes, la regidoria de Desenvolupament Local, a través de l’Agència, donarà a conèixer les bases del Concurs d’aparadors per Nadal, que en aquesta edició incrementarà els incentius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *