La regidoria de Cultura convoca el concurs per dissenyar el programa de la Festa Major

L’obra guanyadora es premiarà amb 500 euros i els treballs, un màxim de dos per autor, es poden presentar fins al 3 de maig.

Les bases són les mateixes dels últims anys: és un concurs obert a tothom. Es pot utilitzar qualsevol tècnica i les dimensions han de ser de 22×30 centímetres. Cal posar-hi la inscripció Festa Major 2022 Solsona i els logotips de l’Ajuntament, Festa Patrimonial d’Interès Nacional i el Departament de Cultura de la Generalitat. Es valorarà la inclusió en el disseny d’algun motiu relacionat amb els elements tradicionals de la festa a més de la creativitat, l’originalitat i la qualitat de la presentació.

Cal presentar les propostes al registre general d’entrades de l’Ajuntament i un sobre tancat amb les dades de contacte. Qui guanyi el concurs haurà de dissenyar i maquetar l’interior del programa. L’any passat es van presentar 7 propostes de la qual va sortir guanyadora la de Sònia Genestar, de Sant Llorenç de Morunys. Podeu consultar les bases completes a l’apartat de Concursos del web municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *