Deixant Empremta organitza dimecres el dia del Magreb

Es farà a 2/4 de 6 de la tarda al Casal Cívic i consistirà en un taller de cuina àrab i amazic dirigit per l’ADIS, l’Associació de Dones per a la Integració Sociocultural.

Les places del taller estan limitades a 20 persones mentre que el tast posterior i col·loqui durant el qual les membres de l’ADIS explicaran els països i les cultures d’on provenen és obert a tothom. En qualsevol cas, cal reservar plaça per a les dues activitats per correu electrònic a info@deixantempremta.org o a través de l’instagram @dempremta.

El Dia del Magreb és el segon acte d’una sèrie d’intercanvis culturals que l’entitat organitza tant a Solsona com a Cardona en el marc del projecte “Teixim solidaritat”. Nil Ballarà, membre de Deixant Empremta, creu que el Dia de la Cultura donarà l’oportunitat de crear vincles entre les persones estrangeres que viuen al Solsonès i Cardona i els habitants locals. La Khadija, membre d’ADIS, destaca que ja que han escollit viure aquí els agradaria compartir amb els habitants d’aquest poble les tradicions marroquines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *