La Policia Local enxampa una desena d’autors d’actes delictius a Solsona durant el cap de setmana

Pels volts de 2/4 de 5 de la matinada de dissabte van detenir un presumpte lladre de cable de coure al Vinyet. Una patrulla va observar un vehicle sospitós al costat del camí de la Cabana de Pallarès, a la sortida del parc de la Mare de la Font en l’encreuament amb la C-26. Just en aquesta zona la setmana anterior s’havia produït un robatori de cable de coure. Els agents van localitzar una cisalla sobre el terreny i van identificar i detenir l’únic ocupant del vehicle, que anava carregat de cable. Més tard es va identificar una segona persona a l’estació d’autobusos presumptament implicada en el mateix delicte. Els dos sospitosos són del Bages i els Mossos d’Esquadra, que es van encarregar del desplaçament i custòdia del detingut, mantenen una investigació oberta en relació amb el robatori de coure a diferents punts de la Catalunya Central.

D’altra banda, la matinada de diumenge la Policia Local va enxampar i identificar vuit persones de fora del municipi que arrencaven l’estelada de la rotonda de la carretera de Manresa. Una estona abans haurien sostret les estelades de l’avinguda del Pont tot i que els agents no van trobar cap de les banderes.

L’alcalde, David Rodríguez, afirma que aquestes actuacions fan palesa la professionalització del cos i demostren que estan a l’aguait i contribueixen a mantenir el nivell de seguretat de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *