La Policia Local aixeca 16 actes de denúncia durant el cap de setmana per incomplir les mesures anticovid

Són 13 denúncies particulars a persones que s’han reunit en trobades privades i tres per incompliment de l’Ordenança municipal de convivència ciutadana per soroll.

Totes les intervencions de la Policia Local, sempre acompanyada de Mossos d’Esquadra, han estat motivades per avisos de veïns, que han alertat per música forta i xivarri. Les denúncies s’han produït aquest cap de setmana en habitatges particulars de la carretera de Manresa, el carrer de la Regata i el carrer d’Ensija. En tots els casos, s’ha incomplert la normativa de trobades en l’àmbit privat, ja que eren de fins a sis bombolles diferents, i, a més, no duien mascareta. En dos dels tres habitatges també s’incomplia el toc de queda nocturn.

Des de la declaració del segon estat d’alarma, el 25 d’octubre, la Policia Local ha aixecat 46 actes, que s’han traslladat a Salut Pública, l’òrgan encarregat de tramitar les denúncies corresponents. 20 han estat per incompliment de les restriccions a la mobilitat; 16 per reunions privades de grups de més de dues bombolles de convivència; quatre per no portar mascareta o dur-la inadequadament i dues per consumir begudes alcohòliques a la via pública o espais oberts al públic, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *