La Generalitat assumirà la titularitat del camí de Pinós a Salo i l’arranjarà l’any que ve

Ho han anunciat sobre el terreny als ajuntaments beneficiaris el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores. El Departament de Territori i Sostenibilitat traurà a concurs aquest any les obres i les executarà durant el 2021. Es tracta d’un tram de 8 quilòmetres on s’hi invertiran 3 milions i mig d’euros.

Actualment, aquest vial que comunica la B-300 i la BV-3002 és de titularitat municipal. L’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, posa de relleu que el camí cap a Salo es troba en un estat lamentable, ja que es va asfaltar fa molts anys i l’Ajuntament només ha pogut anar arreglant forats en tant que no té recursos per fer un arranjament com toca. Es traspassarà a la Generalitat en tant que forma part d’un itinerari comarcal entre el Bages, el sud del Solsonès i l’Alta l’Anoia recollit al Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya 2006-2026. Sentim Xavier Vilalta:

El Departament de Territori i Sostenibilitat està acabant la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació que, com dèiem, preveu licitar abans d’acabar l’any i dur a terme durant el 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *