La Fundació Barça educarà infants i joves de Solsona amb els valors positius de la pràctica esportiva

Serà una activitat extraescolar gratuïta adreçada a la població d’entre 6 i 14 anys i es durà a terme a partir del mes que ve els dimarts i dijous de 5 a 7 al Camp del Serra. Properament en signaran el conveni de col·laboració la Fundació Barça, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Solsona.

Es tracta d’un programa socioesportiu per implementar experiències de desenvolupament humà i social en barris catalans identificats com a prioritaris per a la intervenció comunitària. S’utilitza la metodologia Futbol Net, que incideix en els valors de l’esforç, el respecte, el treball en equip, l’ambició i la humilitat. A cada sessió es treballa un valor a través de jocs esportius i es disputa un partit de futbol en què cal aplicar el valor en qüestió a partir de la reflexió. Amb aquest programa es vol intentar evitar influències negatives com les drogues, l’alcoholisme i la violència, i incidir en la higiene, els hàbits saludables, la igualtat de gènere, la solidaritat, la convivència i la integració social.

Les activitats seran executades per tècnics esportius coordinats pels Serveis Socials de l’Ajuntament i la Fundació Barça. Per ara, aquesta extraescolar substituirà la del curs passat “A camp obert” en tant que comparteixen objectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *