La ctra. Llosa del Cavall acull aquest cap de setmana una formació gratuïta per millorar la seguretat viària dels motoristes

En el que portem d’any, 13 de les 29 víctimes mortals registrades a les carreteres catalanes, un 45% del total, han estat motoristes, una xifra que s’ha triplicat respecte el mateix període de l’any passat.

Amb l’objectiu prioritari de reduir morts i ferits greus en aquest col·lectiu, el Servei Català de Trànsit i Anesdor, l’Associació Nacional d’empreses del Sector de les Dues Rodes, posen en marxa la setena edició del programa Formació 3.0. S’adreça als conductors de motocicletes que vulguin millorar la seva tècnica de conducció i, alhora, la seva seguretat, i rep la col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Fins ara, ja hi han pres part més de 2.000 conductors.

Les 25 sessions des d’ara fins a l’octubre es desplegaran en carreteres obertes freqüentades per motoristes durant el cap de setmana i amb més risc d’accidentalitat. La carretera de la Llosa del Cavall acollirà demà i diumenge al matí les primeres accions formatives, a les quals cal inscriure-s’hi a través d’internet. Els motoristes faran un recorregut d’uns 15 minuts acompanyats i enregistrats pels instructors de la formació. Després es visualitzaran les imatges i es comentaran els detalls que puguin millorar la conducció i garantir al màxim la seguretat. En acabar, el motorista rebrà la gravació i un full amb 10 punts sobre l’estat tècnic de la motocicleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *