Els serveis de telecomunicacions i internet encapçalen les queixes i consultes a l’Of. Consumidor del Solsonès durant el 2020

Així es desprèn de la memòria anual publicada per l’Agència Catalana del Consum. L’any passat es van atendre prop d’un miler de consultes a l’Oficina Comarcal d’un total de 6.500 a la Catalunya Central, que han crescut un 14%. De les 108 reclamacions presentades, gairebé la meitat feien referència a serveis de telecomunicacions i internet i altres serveis generals de consum.

A les comarques centrals durant el 2020 es van resoldre 900 casos a través d’acords de mediació. D’aquests 79 van ser al Solsonès i la majoria també feien referència a qüestions relacionades amb serveis de telecomunicacions i internet. Tant pel que fa a reclamacions com a mediacions, se n’han resolt 3 de cada 4. D’altra banda, s’han registrat quatre denúncies al Solsonès en matèria de consum.

Pel que fa a les alertes rebudes per productes, al conjunt de Catalunya una de cada 3 feia referència a mascaretes de protecció i altres EPIS mentre que vehicles i motocicletes van suposar un 27% del total. Paral·lelament, l’Agència Catalana del Consum ha fet actuacions de formació als centres educatius, que el curs passat van arribar a més de 1.200 alumnes de la Catalunya Central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *