La Capella de Música de la Mare de Déu del Claustre participarà en diverses celebracions d’advent i de Nadal

La primera serà aquest dissabte cantant al Santuari del Claustre durant la celebració de la vigília de l’últim diumenge d’Advent. Com cada dissabte, a ¾ de 8 hi haurà la Sabatina i a les 8, l’eucaristia.

A partir d’aquest any, la Capella de la Mare de Déu del Claustre prendrà part en altres celebracions dels temps d’Advent, Quaresma i Pasqua. L’objectiu és continuar preservant el culte a la Mare de Déu a través dels cants litúrgics. La formació es va crear el 2000 de mans d’antics escolans per acompanyar l’Escolania del Claustre en algunes festivitats i així poder interpretar repertori vocal per a veus mixtes. Acostuma a participar a les celebracions pròpies de la Festa Major o de l’Aniversari de la Coronació però també a les vigílies d’algun diumenge del temps de Nadal, el Diumenge de Rams i Corpus.

Les actuacions de la Capella de Música de cara a les festes de Nadal seran el dia 5 de gener al vespre durant l’adoració dels Reis d’Orient al Claustre i el dissabte 7 de gener a ¾ de 8 del vespre amb motiu de la festivitat del Baptisme del Senyor, que tanca el temps nadalenc.

La Capella de Música del Claustre es compromet a fer difusió de les seves actuacions. Així mateix, fa una crida a les persones que es vulguin incorporar a la formació contactant amb qualsevol dels seus integrants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *