El Consell Comarcal organitza tres tallers sobre la menstruació i la menopausa en diversos municipis del Solsonès

Amb una durada de dues hores, els impartirà l’educadora social Judit Colilles, creadora del projecte d’acompanyament al conscient al cos femení “Llum de lluna”.

El taller pretén crear un espai per a poder resignificar l’etapa del climateri i la vivència de la menopausa com una fase de creixement i evolució personal en la vida de la dona. Pretén fer que les assistents desaprenguin tot allò que la societat ha imposat de manera negativa i apoderar-se de totes les virtuts que comporta viure aquesta etapa amb consciència i presència.

El taller sobre menstruació i menopausa arribarà el proper dilluns a 2/4 de 7 de la tarda a la biblioteca de Sant Llorenç, el dia 28 a les 6 de la tarda a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal i el dia 29 també a les 6 de la tarda al local social de Llobera. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament als Serveis Socials trucant al 973 48 32 34 o enviant un correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat. Els tallers compten amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida a través del Pla Econòmic per a ens locals en l’àmbit de Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *