La Biblioteca Carles Morató convida l’alumnat de 3r i 4t de primària a dissenyar el punt de llibre del sisè aniversari de l’equipament

Es demana plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o què és allò que agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb una tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6×21 centímetres, amb el dibuix en una banda i la frase i les dades de contacte de l’autor en l’altra. La proposta guanyadora serà premiada amb la publicació del punt de llibre i la subscripció d’un any a una revista.

El sisè Concurs de punts de llibre de la biblioteca, amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, té obert el termini de participació fins a final de mes, ja sigui presencialment o enviant-ho en format digital per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. El jurat estarà format per representants de l’equipament, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura i se’n valorarà tant l’originalitat del contingut gràfic com de l’escrit. El veredicte es farà públic el 5 de juny. Podeu consultar-ne les bases completes al web bibliotecasolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *