Junts per Solsona reclama la figura d’un regidor de Governació exclusiu per la Policia Local

En aquest mandat, el cos depèn directament de l’alcalde. Tot i això, des de Junts consideren que s’hi haurien de dedicar més hores d’atenció. En parla el seu portaveu, Marc Barbens:

La demanda ha sorgit arran del debat al ple sobre la modificació del pacte-conveni del personal de l’Ajuntament amb la proposta d’augmentar la retribució de la Policia Local en 50 euros al mes pel fet de portar arma. En aquest sentit, Alternativa per Solsona-CUP assegura que el cos ja va percebre una millora del sou per aquest mateix motiu. Ho explicava la portaveu dels cupaires, Pilar Viladrich:

El PSC per la seva banda, veu amb bons ulls aquesta millora i s’hi va posicionar a favor. Amb tot, Mohamed El Mamoun demanava més recursos:

Des de l’equip de govern, l’alcalde, David Rodríguez, assegura que es tracta d’una reclamació històrica per part dels agents i a la vegada, la intenció és recompensar la formació de cadascun d’ells:

La proposta es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, Junts i el PSC; i amb els vots en contra de la CUP.

Actualment, la plantilla de la Policia Local de Solsona està formada per 8 agents de carrera, un en formació, tres interins i el cap. Hi ha obert un concurs-oposició per cobrir tres places d’agent i constituir una nova borsa de treball, al qual s’hi han presentat 110 aspirants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *