Ja es pot demanar cita telefònica o eConsulta per l’equip d’atenció primària al Centre Sanitari a través de La Meva Salut

A través d’aquesta aplicació, es pot sol·licitar cita telefònica amb el referent mèdic o d’infermeria a través d’internet, sense necessitat d’haver de trucar al Centre Sanitari. D’aquesta manera, es vol agilitzar el contacte amb el pacient per resoldre dubtes i consultes i descongestionar la centraleta telefònica.

També es poden fer consultes al professional mèdic o d’infermeria a través de l’eConsulta. A través de La Meva Salut, es pot traslladar per escrit una petició, que es respondrà per correu electrònic en el termini d’entre un i dos dies.

Per poder gaudir d’aquests serveis, és imprescindible tenir vinculada una adreça de correu electrònic a La Meva Salut. Es pot comprovar a la pestanya de Dades personals. En cas que no sigui així, cal entrar a l’aplicació, a l’apartat de Tràmits i Serveis, i activar el Centre Sanitari del Solsonès. També es pot activar el de Documentació Clínica d’Althaia. El següent cop que s’accedeix a La Meva Salut cal confirmar l’activació i ja es pot fer el tràmit. Si no s’activa, cal trucar a la recepció del Centre Sanitari per donar-se d’alta.

El Centre Sanitari destaca que l’aplicació La Meva Salut permet accedir a resultats d’analítiques i altres documents i agilitzar diversos tràmits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *