GiGA presenta dimecres vinent la Guia de Serveis Integrals

L’entitat de suport als afectats per malalties neurodegeneratives i dany cerebral adquirit ha elaborat aquesta eina que vol ser entenedora, pràctica i útil per a conèixer els recursos del territori, els protocols d’actuació per a aquestes malalties i els documents que es poden fer per a protegir i protegir-se.

La Guia de Serveis Integrals de GiGA detalla tots els serveis de l’entitat tant a Solsona com al Solsonès i de forma telemàtica. Recull els recursos sanitaris, de serveis socials, d’atenció domiciliària, de residències i altres serveis que es poden trobar tant a la comarca com en poblacions veïnes. De forma esquemàtica, també s’hi poden trobar els protocols que se segueixen després de detectar una malaltia neurodegenerativa com Alzheimer o Parkinson o de patir un dany cerebral adquirit a causa d’un ictus, un traumatisme o un tumor cerebral. Completen la guia tot el que ofereixen els Serveis Socials Bàsics i una breu aproximació als documents preventius que es poden redactar per a protegir les persones en situació de dependència.

La presentació de la Guia de Serveis Integrals de GiGA es farà dimecres vinent a les 7 de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona i hi participaran l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, i l’equip tècnic de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *