El PSC dona suport al professorat de l’Escola Municipal de Música Joan Roure pel malestar arran del procés de regularització de llocs de treball

En un manifest, el claustre de professors expressa que les bases del procés d’estabilització de la plantilla són injustes en tant que consideren que perjudiquen a una gran part del professorat de manera arbitrària i redueixen notablement la seva jornada. Denuncien falta de suport de l’Ajuntament al projecte de l’Escola Municipal de Música. En representació del claustre, la directora del centre, Marta Andreu, assegura que no s’ha emprat un criteri unànime d’estabilització de la jornada i insten el consistori al diàleg i a reformular aquests criteris. Marta Andreu:

Per la seva banda, l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, ha explicat a aquesta emissora que la proposta inicial de l’equip de govern era una oferta amb reducció de llocs de treball englobant matèries i especialitats per intentar donar més jornada laboral a la plantilla, ja que la tipologia de treballador d’aquest sector és de jornades laborals molt curtes i precàries. Gisbert explica que aquesta proposta no va ser acceptada pels delegats sindicals i, finalment, es va acceptar l’estabilització dels 18 llocs de treball actuals. Judit Gisbert:

Des del PSC consideren que la decisió de l’equip de govern és inacceptable en la gestió d’un servei municipal. El portaveu dels socialistes, Mohamed El Mamoun, acusa el consistori d’actuar de forma unilateral i insta l’alcaldessa a dialogar:

El Mamoun afirma que en aquest procés s’han fet distincions i discriminacions d’uns llocs respecte d’altres, a més de barrejar conceptes i propostes. El PSC proposa la retirada de les bases i reformular-les tenint en compte la proposta del claustre de professors de l’Escola Municipal de Música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *