Fènix posa en marxa un servei de suport personalitzat a l’aprenentatge per a infants immersos en un procés oncològic

Està orientat a la millora del rendiment educatiu i acadèmic dels nens i nenes en edat escolar amb càncer que no poden assistir regularment a les classes a causa de les visites mèdiques o de tractament.

L’entitat ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa solsonina “Algun dubte?”, que presta serveis per a millorar els hàbits d’estudi i fomentar la concentració i millora del nivell acadèmic dels alumnes.

El conveni preveu un mínim de dos dies a la setmana d’atenció personalitzada per a un menor en edat escolar afectat pel càncer. Es farà seguint els criteris educatius del centre escolar de referència de l’alumne i sense que això suposi un cost afegit per la família. Es treballaran aspectes relacionats amb la formació, el rendiment escolar, l’aprenentatge i la concentració en l’estudi així com també per assolir la màxima competència d’autonomia personal i d’autoestima.

Amb aquest nou servei, Fènix vol donar resposta a les problemàtiques que presenta la comunitat en totes les edats i situacions donant suport als pacients oncològics i les seves famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *