Esquerra Solsona aspira a revalidar el mandat amb un equip renovat i donant resposta a les necessitats de la ciutadania

Ahir al matí Judit Gisbert va revelar la candidatura del 28-M al complet així com les posicions que hi ocuparan els diferents membres. Als primers llocs s’hi mantenen els actuals regidors Joan Parcerisa i Ramon Montaner al segon i el quart lloc. Maria Moumen serà tercera, Esther Espluga, cinquena, Agustí Alcázar ocuparà la sisena posició i Anna Seuba, la setena. A la part baixa de la llista es combinen cares noves amb històrics. Dolors Vilardell al número 8, Víctor Vázquez al 9 i Maribel Fernández de suplent són les incorporacions. La resta de membres són habituals: Cristina Bernardo al lloc número 10, Josep Torramorell i Maria Àngels Piñol de suplents i l’exalcalde David Rodríguez tancant la llista al lloc d’honor precedit dels actuals regidors Ramon Xandri i Isabel Roca. En canvi, no formen part de la candidatura ni la presidenta del Consell, Sara Alarcón, ni la regidora Rosó Barrera.

Judit Gisbert els defineix com un equip nou i jove amb il·lusió, ganes i capacitat de treball. La candidata a l’alcaldia explica com s’organitzarà:

La candidata d’Esquerra no és partidària de grans projectes sinó de solucionar les petites coses del dia a dia. La seva màxima és aproximar l’Ajuntament a les persones, captar les seves necessitats i poder-hi donar resposta millorant la seva qualitat de vida. Entre els seus objectius programàtics també hi ha treballar amb el progrés com a aliat, posar la mirada a casa i fer-ho amb un govern obert com a eina.

El públic assistent a la presentació d’ahir va participar en una dinàmica de grups organitzats per temàtiques per aportar idees sobre els projectes que cal tirar endavant, les coses que cal millorar i les que cal eliminar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *