Es constitueix el Consell d’Infants de Solsona d’aquest curs amb una llarga llista de propostes

Aquesta setmana s’ha reunit per primera vegada l’òrgan consultiu format per representants de 3r a 6è de totes les escoles de primària de la ciutat i representants dels grups municipals presidit per l’alcaldessa, Judit Gisbert.

Pel que fa a la composició, s’han renovat els representants de 3r i de 5è. Algunes de les peticions es repeteixen any rere any com la millora dels parcs infantils i que s’habilitin més espais públics per jugar. En aquest sentit, les properes setmanes es renovaran els elements de joc del parc del Casal Cívic dins els pressupostos participatius i es condicionarà un nou parc a la zona de l’escola El Vinyet.

Pel que fa les infraestructures esportives, les demandes del Consell d’Infants se centren en pistes de voleibol i bàsquet, un parc de bicicletes –en el qual ja s’està treballant-, l’ampliació de l’skatepark, la col·locació de gespa al camp de futbol del Camp del Serra i la millora de les instal·lacions poliesportives. També creuen necessari posar més fanals i més papereres, més aparcaments a les escoles, fer una rotonda a l’escola El Vinyet i posar el nom de Solsona en una de les entrades a la ciutat.

Referent a l’oferta cultural i de lleure, reclamen la reobertura del cinema París i l’organització d’un autocinema. Així mateix, aposten per activitats de natura i nous circuits al voltant de la ribera. En l’àmbit de la salut, reclamen més hores de pediatria al Centre Sanitari. Pel que fa a la mobilitat, demanen que es controli l’ús dels patinets elèctrics, la regulació dels quals ja es va incorporar l’any passat a l’Ordenança general de circulació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *