Els socis del Carnaval donen llum verda a l’actualització dels estatuts de l’Associació de Festes

S’hi han afegit algunes qüestions com la formalització de les comunicacions electròniques amb els socis com a canal oficial, es permet delegar el vot i s’incorpora el vot electrònic. D’altra banda, es declaren entitat d’iniciativa social per poder-se acollir a altres línies de subvenció i es comprometen a complir acords socials. D’ara en endavant s’elaborarà un règim disciplinari que permetrà sancionar o expulsar els socis que cometin faltes molt greus tipificades als estatuts. També es reforça la clàusula de dissolució. El president de l’Associació de Festes, Gerard Argerich, explica en què consisteix:

En l’assemblea de socis de divendres també es van presentar els comptes d’aquesta edició, que s’han tancat equilibrats, a zero. L’entitat s’ha quedat a una tercera part del pressupost total i ha aprofitat l’edició virtual per fer inversions en aspectes com el marxandatge o el documental. També s’ha acordat cobrar les quotes de soci a l’octubre per facilitar la tasca interna de l’organització.

Pel que fa als membres de la junta, són baixa Ester Bajona i Ernest Ramellat, que hi portaven 5 i 9 anys respectivament. S’hi afegeix Mia Parcerisa i no es descarten noves incorporacions de cara a la tardor, quan l’Associació de Festes reprengui l’activitat per preparar la propera edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *