El Miracle acull dissabte la Diada de Territori de Masies amb la natura, la cultura i la gastronomia com a protagonistes

S’hi presentarà la campanya Tasta Territori als restaurants, que consisteix en la incorporació de plats amb producte de la cooperativa als menús dels establiments socis durant el mes d’agost. Les persones que degustin un d’aquests menús entraran en el sorteig d’un vol en globus per a dues persones sobrevolant el Territori de Masies amb Globus Pirineu. La presentació de la campanya inclourà el tast de les croquetes de Territori de Masies i vins de produccions sòcies com el Celler del Miracle o Tonicoll.

La Diada de Territori de Masies, però, arrencarà dissabte a 2/4 de 9 del matí amb una passejada naturalística per la bassa del Miracle amb la cooperativa Sàmara Natura. Es farà el reconeixement de plantes silvestres i s’observarà la fauna que hi ha a l’entorn d’aquesta bassa, que antigament s’utilitzava per regar els horts del Santuari. Més tard, es visitarà el nou parc fotovoltaic del Miracle i la restauració del pati de la Casa Gran.

La participació a la jornada costa 15 euros, 12 per als socis de Territori de Masies. Les inscripcions estan obertes fins dijous al telèfon 693 054 437, o bé al correu electrònic comunicacio@territoridemasies.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *