Els Mossos d’Esquadra denuncien set persones per fer una acampada il·legal amb una foguera a Guixers

Els agents han aixecat tres actes de denúncia als infractors, aquest diumenge pels volts de les 10 del matí, que amb tres furgonetes havien passat la nit en un lloc no permès i, a més, havien encès un foc al bosc. L’alcalde de Guixers, Jordi Selga, qualifica d’irresponsables els autors d’aquests fets i considera que aquesta negligència no té cap tipus de justificació i, a més, pot abocar el territori a un desastre ecològic podent provocar la pèrdua de vides humanes, caps de bestiar i immobles.

Aquesta ha estat la incidència més destacada a Guixers el cap de setmana, tot i que novament s’han produït abocaments incontrolats de deixalles a la zona de Vilasaló, malgrat que durant tota la setmana s’ha indicat que la brossa es pot dipositar a la deixalleria o al punt d’emergència de Sant Llorenç. Jordi Selga és l’alcalde de Guixers:

   A banda d’això, a partir d’una bretolada es van tombar tots els contenidors d’un dels punts de recollida, un dels quals van empènyer marges avall. Finalment, també s’han detectat conductors circulant en llocs restringits del medi natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *