El Solsonès s’integra al sistema tarifari de transport públic de Barcelona

Suposarà un estalvi del 40% en els trajectes a Barcelona amb transbordament. Ho va comunicar ahir al Consell d’Alcaldies la directora general de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, després d’haver-se aprovat aquesta mateixa setmana al Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità. La integració tarifària es farà efectiva durant l’últim trimestre de l’any.

El Solsonès quedarà integrat a la setena corona del sistema tarifari, juntament amb el Berguedà i el Ripollès. Suposa la creació d’un paquet de 7 zones Solsonès-Barcelona, que inclou una targeta de 10 viatges de l’operador per anar fins a Barcelona i d’una T-Casual d’una zona per a poder fer els transbordaments dins de la ciutat. L’estalvi en cada desplaçament amb transbord serà al voltant d’un 40% respecte el sistema actual. La presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, es mostra satisfeta per la integració tarifària però subratlla que arriba amb més de 10 anys de retard:

El cost de la integració és d’uns 300.000 euros, que assumeix el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *