El Solsonès recupera la Jornada de Turisme estrenant les visites guiades a la Torre de Vallferosa

La sisena edició d’aquesta trobada per a professionals del sector es farà aquest dimarts al Convent de Torà. L’organitza el Consell Comarcal del Solsonès amb el suport de l’Ajuntament de Torà i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

La jornada arrencarà a ¾ de 10 del matí amb la benvinguda de l’alcaldessa de Torà, Isabel Torres, i la presentació a càrrec del conseller comarcal de Turisme, Xavier Vilalta. Durant el matí es presentaran els recursos culturals i turístics de Torà i Biosca, incorporats recentment al Solsonès. Hi intervindran representants de l’Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà, l’Associació Cultural el Brut i la Bruta de Torà i la junta de la Fira La Baquiol de Biosca. També hi haurà un espai reservat per a les explotacions del Solsonès que participaran a la jornada de portes obertes “La Festa” de Benvinguts a Pagès el primer cap de setmana de juny.

Durant la pausa-cafè s’oferirà un tast de productes agroalimentaris de proximitat i es fomentarà el networking entre els assistents.

A la segona part de la jornada es presentaran les últimes novetats del sector turístic a càrrec d’empreses i entitats d’aquest àmbit. La cloenda anirà a càrrec del director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre.

Els participants es podran quedar a dinar i assistir a una visita al nucli antic de Torà, a càrrec de l’Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de la població, i a l’estrena de les noves visites guiades a la Torre de Vallferosa de la mà de Solsona Experience. Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l’Oficina de Turisme del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *