El plenari de l’Actua de l’Arada posa el focus en la transició energètica a les masies

Tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10 del matí al Santuari del Miracle.

La primera part estarà centrada en eines i recursos de suport a la transició i eficiència energètica a masies i cases de poble. Ignasi López, de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica, presentarà aquest nou servei i farà una introducció als principals models de transició energètica i programes de finançament. A partir de 2/4 d’11, intervindran les sòcies de la cooperativa d’arquitectura conscient, sostenible i de proximitat Lluerna Arquitectura. Parlaran de nocions bàsiques per a millorar l’eficiència energètica a les masies i cases de poble. Així mateix, faran una introducció a les principals subvencions i programes de finançament. A partir de les 11, el gerent del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, Jordi Vilalta, presentarà la guia “Masies + Sostenibles” i les línies de treball del nou període Leader. En acabar, s’obrirà un torn de consultes i reflexions.

La segona part de la jornada, a partir de 3/4 de 12, serà el plenari general de l’Actua. S’exposaran les activitats que es duen a terme al Baix Solsonès i Rodalies i es debatran els eixos de treball dels propers mesos.

Les inscripcions a la jornada de l’Actua d’aquest dissabte al matí al Miracle es poden fer enviant un correu electrònic a actua@larada.coop o trucant els matins al 672 49 12 23 o al 693 05 44 37.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *