El Ple de Solsona dona suport unànime a la petició de l’Orfeó per demanar la Creu de St. Jordi amb motiu del seu centenari

Tots els regidors s’han mostrat a favor d’adherir-se a la sol·licitud de l’entitat a la Generalitat. Aquest punt es va introduir d’urgència en l’últim ple del consistori per una qüestió de terminis i va rebre el vistiplau de tots els grups municipals. L’alcalde, David Rodríguez, ho defensa així:

Els actes del centenari de l’Orfeó arrencaran el proper dia 23 al Teatre Comarcal amb un concert de Santa Cecília de taquilla inversa on es repetirà el mateix repertori del concert que es va fer fa cent anys. D’altra banda, s’han posat a la venda les entrades pel concert que l’Orfeó Català farà a Solsona el proper dia 30 a les 9 del vespre a la sala polivalent. Per primera vegada, l’Orfeó solsoní utilitza la venda en línia d’entrades de la seva nova pàgina web, orefeosolsona.cat. Aquest portal a internet s’ha renovat per fer-lo més modern i accessible. S’hi pot trobar tant la història de l’entitat com les activitats del centenari o els procediments per fer-se soci o cantaire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *