El ple de Solsona aprova la contractació del servei de gestió de la llar d’infants municipal

Va ser durant la sessió d’ahir al vespre, que també va donar llum verda a una modificació de crèdit de 43.000 euros. Sobre la licitació de la gestió de la llar d’infants, la regidora d’Educació, Isabel Roca, feia balanç dels darrers anys i explicava quins serveis es liciten:

Des de l’oposició, Junts per Solsona criticava la falta de previsió a l’hora de licitar el contracte i assegura que es va molt tard. En parla el seu portaveu, Marc Barbens:

La CUP, en canvi, lamentava la falta d’un model educatiu per la llar d’infants, que considera un dels serveis més importants pels més petits de la ciutat. Pilar Viladrich és la seva portaveu:

El PSC també votava en contra de l’expedient de contractació. Mohamed El Mamoun n’exposava els motius:

L‘alcaldessa, Judit Gisbert, replicava que el govern està satisfet amb el model de funcionament del servei els darrers anys i deia que la resposta ciutadana l’avala, ja que el volum de matriculacions a Els Petits Gegants s’ha doblat els últims quatre anys.

Finalment, la proposta es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, l’abstenció de Junts, i els vots en contra de la CUP i el PSC.

Per altra banda, un dels punts més destacats de la sessió va ser la modificació de crèdit per reduir les fuites a la xarxa d’aigua.

En aquest cas, són 43.000 euros del romanent de tresoreria que complementaran els 84.000 euros d’ajut dels Fons Next Generation. Tot plegat, per millorar i rehabilitar la part de la xarxa d’aigua de la ciutat al sector de Santa Llúcia per un import total de 127.000 euros. En aquest sentit, Pilar Viladrich, d’Alternativa per Solsona, qüestionava que un pressupost d’ara fa un any sigui realista a dia d’avui. Els cupaires dubten que amb la modificació de crèdit, calculada fins a l’últim cèntim, n’hi pugui haver prou. De totes maneres, el punt va quedar aprovat amb els vots favorables de tots els grups i l’abstenció de la CUP. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *