Núria Bonet, Jordi Santasusana i Miquel Mingorance ocuparan els primers llocs de la llista de Junts per Solsona

La formació ha fet públic avui l’ordre de la candidatura amb la qual Elis Colell aspirarà a l’alcaldia de Solsona a les eleccions del 28 de maig.

La número 2 és Núria Bonet, de 39 anys, llicenciada en Economia i Publicitat i Relacions Públiques. Ha treballat tant en empreses del sector privat com en la docència i ha estat sempre implicada en el teixit associatiu solsoní. Actualment és presidenta de l’AFA de l’Escola Municipal de Música Joan Roure. Núria Bonet afirma que Solsona té potencial per explorar i explotar i creu que la ciutat ha d’exercir la seva capitalitat de comarca i fer una Solsona amable i amb caràcter al mateix temps, que convidi a viure-hi i a viure-la. Sentim-la:

El número 3 de la candidatura d’Elis Colell és l’infermer Jordi Santasusana, de 50 anys, vinculat al Centre Sanitari des de fa temps, tot i que ha treballat en altres serveis i institucions en l’àmbit de la salut. Considera que a Solsona calen uns serveis socials i sanitaris ben dimensionats per les necessitats que té la ciutat i considera cabdals polítiques per als joves per evitar que se’n vagin a viure a fora.

Finalment, el quart membre de la llista de Junts per Solsona és l’arquitecte Miquel Mingorance, de 42 anys. Ha treballat al Consell Comarcal i en diversos ajuntaments de la comarca i considera que des de l’urbanisme s’ha de treballar per crear espais que fomentin la cohesió social, l’esport i la vida saludable.

Recordem que Elis Colell serà l’entrevistada d’avui en l’estrena del “Si Vols”. La candidata de Junts per Solsona serà la protagonista de l’espai conduït per Ramon Segués per donar a conèixer el vessant personal dels caps de llista per Solsona avui a 2/4 de 9 del vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *