El nombre de contagis disminueix al Solsonès més de la meitat en només una setmana

De dilluns a diumenge el Centre Sanitari va detectar 19 casos positius, una xifra que suposa una davallada de gairebé el 60% respecte la setmana anterior. Els resultats s’han obtingut a partir de 318 proves PCR i tests d’antígens, que es van començar a fer la setmana passada.

Segons dades del Servei Català de la Salut, la taxa d’incidència dels darrers 7 dies al Solsonès se situa entre els 100 i els 150 positius per cada 100.000 habitants mentre que a la capital, Solsona, l’índex de risc de rebrot ha baixat fins als 406 punts. Aquest descens coincideix amb la tendència a la baixa de la velocitat de contagi al conjunt de Catalunya. Malgrat això, les autoritats sanitàries parlen d’optimisme moderat i reiteren la necessitat de no abaixar la guàrdia.

Pel què fa a les escoles, a hores d’ara només hi ha un grup confinat de l’Escola el Vinyet que ja es va aïllar la setmana passada. La resta de grups ja s’han reincorporat presencialment. A la residència Hospital Pere Màrtir Colomés no s’ha registrat cap cas nou de coronavirus des del dia 7, quan es va fer un cribratge a tots els professionals i residents per descartar contagis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *