El Museu de Solsona organitza una Jornada Educativa per a docents

Tindrà lloc el proper 10 d’octubre a la tarda i té com a objectiu donar a conèixer l’oferta educativa de l’equipament, que s’ha ampliat i diversificat. La principal novetat és la presentació d’una maleta didàctica sobre art que pretén portar el Museu a les escoles. Tot plegat, amb la intenció d’establir nous vincles entre escoles i museu i estrènyer-los.

La jornada comptarà amb la col·laboració de la psicòloga-psicoanalista i assessora en educació infantil Montse Colilles. Porta per títol “La mort al museu: diferents representacions de la mort per apropar-nos al món dels vius” i abordarà el tractament de la mort en les obres de museu. D’altra banda, la biblioteca Carles Morató cedirà una selecció de contes i àlbums il·lustrats que tracten la temàtica de la xerrada, dels quals els participants a la jornada podran fer ús.

Per a més informació i inscripcions a la Jornada Educativa per a docents del Museu del proper dia 10 podeu connectar-vos al web museusolsona.cat, enviar un correu electrònic a serveiseducatius@museusolsona.cat o bé trucar al 973 48 21 01. Aquesta formació serà certificada amb l’acreditació de 5 hores d’activitat formativa del Departament d’Educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *