El Miracle acollirà diumenge una taula rodona sobre la importància de la cultura als micropobles

Els responsables dels quatre festivals que fan parada a Riner aquest estiu parlaran del valor de les iniciatives culturals en l’àmbit rural com a instruments de reequilibri territorial a les 7 a la Casa Gran del Miracle.

L’acte, organitzat per l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Ajuntament de Riner, estarà presentat pel màxim responsable d’aquestes dues organitzacions, Joan Solà. Hi intervindran Josep Maria Dutren, director del FEMAP; Sara Marata, directora del Festival Itinera; Peter Thiemann, director artístic de l’AIMS; Mònica Sala, directora adjunta d’Espurnes Barroques; Mario Urrea, alcalde de Torrebesses i representant de l’Associació de Micropobles; i Pep Vives, director general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques.

El mateix diumenge a les 7, en el marc del FEMAP, l’església del Miracle acollirà el concert “El Cant de la Sibil·la i la Balada del Somni. Cants místics entre el visible i l’invisible”. Anirà a càrrec d’Hirundo Maris i Noctes Cor de Cambra. Són dues peces anònimes de l’edat mitjana que han arribat fins als nostres dies i que es canten habitualment la nit de Nadal.

Prèviament a aquestes dues propostes, a les 5 de la tarda hi haurà una visita guiada al conjunt del Santuari del Miracle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *