El govern solsoní reprèn les visites als barris a partir de la setmana que ve

Després del parèntesi de la pandèmia es farà una nova ronda en la qual l’alcaldessa, Judit Gisbert, acompanyarà el regidor adscrit a cada barri. Divendres que ve n’hi ha tres de programades: la de Sara Alarcón a les 11 del matí al Bar El Casal amb el veïnat del Vinyet, la de Ramon Montaner als Jardins del Delta Residencial a les 7 de la tarda pel sector de la Cissa i a les 8 del vespre Joan Parcerisa atendrà la ciutadania de La Plana al carrer del Metge Cots.

Dissabte vinent, doblet de Rosó Barrera. A les 10 a la font del Passeig amb els habitants d’El Camp i a les 12 a la plaça dels Ocells al Mirasol. També oferirà dues visites Ramon Xandri: als Masos a les 11 i al nucli antic a les 4 de la tarda. A les 5, Sara Alarcón reunirà el veïnat del Camp del Molí al parc infantil. Diumenge Ramon Montaner atendrà el veïnat d’El Pont a les 11 del matí a la plaça de l’edifici Tauro i Rosó Barrera a les 12 els de Cal Llarg al parc infantil.

Isabel Roca concentra les seves visites entre el 14 i el 22 d’aquest mes: la Cabana d’en Geli, Sant Ramon i la Creu Blanca. En aquestes mateixes dates es faran les reunions del barri Torregassa, el Tossal i el Serrat d’en Mingo, Cal Xuxa i el Turó de Sant Magí i la zona esportiva.

Aquestes visites, concebudes com un canal de participació ciutadana, es duen a terme des del 2015, quan Solsona es va dividir en 18 àmbits i se li va assignar un regidor a cada barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *