El Departament de Territori i Sostenibilitat invertirà un milió i mig d’euros en la millora de l’accés al Port del Comte

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit amb els alcaldes de la Vall de Lord per analitzar el projecte, que permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat del vial. El president per delegació del Consell Comarcal i alcalde de La Coma, Ramon Costa, i els batlles de Guixers, Jordi Selga, i Sant Llorenç, Francesc Riu, han conegut els detalls d’aquest projecte que s’emmarca en la política de suport a les estacions d’esquí i de muntanya de la Generalitat. Territori i Sostenibilitat està ultimant la redacció del document, que preveu aprovar aquest mes i treure’l a concurs tot seguit.
La intervenció se centrarà en el tram comprès entre Coll de Jou i la urbanització i l’estació d’esquí que, alhora, és un accés a algunes zones de Sant Llorenç i la Coma. Els treballs consistiran en la millora del ferm, la suavització de revolts i l’adequació dels elements de drenatge. També es millorarà la senyalització, les barreres de seguretat i les proteccions per despreniments i allaus. El conjunt dels treballs ascendeix a un milió i mig d’euros. Amb aquesta obra es millorarà la comoditat i la seguretat de la conducció tant pels veïns de la zona com pels usuaris de l’estació d’esquí. La Generalitat destaca que els treballs contribuiran a donar suport a les comunicacions i la dinamització de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *