El Consell Comarcal treu a concurs una plaça d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

Es tracta de cobrir una vacant per treballar en el projecte “Foment del producte agroalimentari i l’hostaleria”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Pla d’Acció per al Desenvolupament Local de Solsona, Cardona i el Solsonès. És un lloc de treball a jornada completa per desenvolupar entre el Consell Comarcal i l’Agència de Desenvolupament Local amb contracte fins a final d’any i amb possibilitat de pròrroga i està condicionada a l’atorgament de l’ajut per part del SOC. Els aspirants han de tenir una titulació universitària i tenir permís de conduir i vehicle propi. Es valorarà la formació i l’experiència relacionada amb el lloc de treball.

Entre les tasques a desenvolupar hi ha mantenir el contacte amb associacions de productors, comerciants i establiments turístics per potenciar el producte local així com amb comerços i establiments no associats per atendre les seves necessitats. L’organització de fires, campanyes i altres esdeveniments relacionats amb la dinamització del producte local i turístic, comercial i de l’hostaleria també són entre les funcions d’aquest lloc de treball. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals.

D’altra banda, el Consell Comarcal també ha tret a concurs amb caràcter d’urgència una plaça de Tresoreria. En aquest cas, cal ser personal funcionari de carrera de l’escala d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *