El Consell Comarcal obre una convocatòria de personal per a un tècnic coordinador del PECT Biomarkets

L’ens intermunicipal busca un tècnic superior per aquest any, prorrogable per un any més, per treballar en aquest projecte de desenvolupament.

La persona contractada s’haurà d’encarregar de la coordinació i la interlocució amb els agents sectorials i territorials implicats en el pla i també en el seguiment del projecte. Haurà de donar suport continu als membres del pla, crear un pla de comunicació i difusió, impulsar la implementació d’un comitè de seguiment extern i avaluar-lo, entre altres qüestions.

Els aspirants a aquest lloc de treball han de tenir una titulació universitària oficial de grau o equivalent, permís de conduir i vehicle propi. El contracte serà a jornada completa a partir que s’acabi el procés selectiu i fins a final d’any.

En la valoració de mèrits es tindrà en compte l’experiència professional com a tècnic gestor, coordinador o dinamització de projectes, especialment si són de l’àmbit de la bioeconomia o la transformació territorial. També puntuaran altres títols acadèmics i formació complementària a través de cursos, jornades i seminaris. El procés de selecció també constarà d’una entrevista personal. Les persones interessades a ocupar aquest lloc de treball poden fer arribar la seva documentació al Consell Comarcal.

Volem Feina necessita un peó de residus

Parlem d’una altra oferta laboral, en aquest cas de la Fundació Volem Feina, que busca un peó de residus. L’aspirant ha de ser aturat de llarga durada, és a dir, que durant l’últim any i mig hagi estat a l’atur un mínim de 6 mesos. Les persones interessades poden contactar amb l’Àrea social de la Fundació trucant al 973 48 11 62 o bé enviant un correu electrònic a lmoreno@volemfeina.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *