El Consell Comarcal aprova un pressupost de 15,7 milions d’euros per l’any que ve

És pràcticament un 8% més alt que el d’aquest any. El pressupost del Centre Sanitari és el més elevat de la seva història, amb 6,8 milions d’euros; mentre que el del Consell també és dels més alts, superant els 9 milions d’euros.

Per partides, la despesa de personal s’incrementa un 11% precisament per l’elaboració de la Relació de Llocs de Treball del Consell mentre que al Centre Sanitari aquest capítol suposa tres quartes parts del total del pressupost. Les despeses corrents creixen més d’un 15% perquè, d’una banda, s’ha pressupostat la recollida de residus a la Vall de Lord i, de l’altra, nous contractes de recollida rural a la majoria de pobles de la comarca.

Des de l’equip de govern del Consell, Xavier Castellana, d’Esquerra Republicana, valorava així els pressupostos:

I en la mateixa línia s’expressava el portaveu de Compromís Municipal, l’altre grup al govern, Jordi Selga:

Des de la CUP també valoraven molt positivament uns pressupostos condicionats per la relació de llocs de treball i que s’han ajustat, diuen, als recursos de l’ens:

El més discrepant va ser Marc Barbens, dels Independents del Solsonès, que considerava que el primer any de mandat hauria de servir per impulsar projectes però s’han trobat amb un pressupost continuista. Barbens posa el focus en les inversions a l’abocador:

Finalment, el pressupost va quedar aprovat per majoria absoluta amb el vot favorable de tots els grups excepte els Independents, que es van abstenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *