El Consell Comarcal aprova un pressupost consolidat de 14,6 milions d’euros per l’any que ve sense cap suport de l’oposició

El ple de l’ens va donar llum verda ahir a la tarda a aquests comptes que suposen un increment del 12,5% respecte l’exercici en curs. El pressupost del Consell sense els organismes autònoms és el que més creix, un 20%, i se situa en 8,4 milions d’euros. L’ampliació de l’abocador, la millora de camins i la inversió en maquinària pel manteniment de vials sumen 2,7 milions d’euros, amb un capítol d’inversions que puja un 36%. També augmenta el capítol de personal per la contractació de la 5a SAT i diversos tècnics sobretot a l’àrea de Serveis Socials. Precisament, la presidenta del Consell, Sara Alarcón, destacava que són uns comptes amb un fort component social:

Junts va votar en contra dels pressupostos perquè si bé entenen que són majoritàriament finalistes, posen a examen la gestió política del govern. Consideren que l’executiu no ha estat capaç ni de contenir costos ni de tirar endavant projectes importants pendents com la recollida rural, la millora de les telecomunicacions i el desplegament de la fibra òptica. Isabel Pérez és la portaveu de Junts al Consell Comarcal:

     La CUP també argumenta el seu desacord amb el pressupost pel fet que no hi ha una partida per impulsar d’una vegada per totes un canvi en la recollida rural de residus. Pel que fa al Centre Sanitari, defensa que si bé els comptes són dels més elevats a la història de l’ens, la percepció del servei per part dels usuaris no està al mateix nivell. Oscar Garcia també reclama que s’endreci el capítol de personal amb la RLT, la Relació de Llocs de Treball:

L’Agrupació d’Electors Independents es va abstenir en considerar que són correctes tenint en compte que es tracta d’uns pressupostos finalistes i atenent a la realitat que vivim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *