Antoni Márquez renuncia a formar part de la taula de treball pel futur del Centre Sanitari

L’alcalde d’Olius hi era en qualitat de president del Consell d’Alcaldies i també com a representant de l’Agrupació d’Electors Independents. Ahir al vespre va fer pública la renúncia al ple del Consell. N’exposa els motius:

Márquez considera que el problema del Centre Sanitari i la sanitat en general és la manca de finançament, que fa que sempre estem en precari i sorgeixin problemes i, en conseqüència, conflictes polítics.

Tant la renúncia de Márquez com el posicionament del govern arriben després del comunicat emès per Junts Solsonès a finals de la setmana passada, partit format majoritàriament per membres actuals de l’Agrupació d’Electors Independents. Recordem també que a principis de setmana el grup comarcal de Junts va criticar tant el fet que es vulgui traslladar la gestió de l’ens al CatSalut com el fet que Márquez hagués signat l’acord sense haver-ne informat prèviament als batlles del Consell d’Alcaldies.

Amb tot, Sara Alarcón ha estès novament la mà al grup de Junts per seguir a la taula de treball que ha de definir el futur del Centre Sanitari:

Des de Junts, tot i que no es tanquen en banda a asseure’s a parlar, reiteren que el traspàs de la gestió al CatSalut és una línia vermella que no es pot creuar. Isabel Pérez:

  En canvi, des de la CUP entenen que l’acord és de mínims per tenir força negociadora i són partidaris d’una gestió pública executada des del CatSalut. Oscar Garcia:

En el ple d’ahir a la tarda també es va aprovar un suplement de crèdit per un import de 7.500 euros en el cas del Consell Comarcal i 182.000 euros pel que fa al Centre Sanitari. L’increment de l’ens de salut rau en el fet que el Servei Català de la Salut ha fet una aportació d’aquest import. Aquests diners serviran per fer front a les DPO del personal del Centre Sanitari corresponents al 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *