El Centre Sanitari organitza una caminada amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

Es farà dijous de la setmana que ve a les 4 de la tarda i se sortirà de l’ens de salut per anar fins a la Mare de la Font.

És una activitat pensada especialment per a les persones amb diabetis i hipertensió però oberta al públic en general amb la intenció de conscienciar sobre la importància de l’activitat física i en combatre la vida sedentària. Es tracta d’un recorregut de 5 quilòmetres de distància i de dificultat tècnica fàcil per tal que el pugui fer tothom. Hi prendrà part personal del Centre Sanitari oferint aigua i fruita a tots els participants a l’inici del recorregut.

Aquesta activitat vol promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals. L’Organització Mundial de la Salut recomana un mínim d’entre 150 i 300 minuts a la setmana d’activitat física moderada en el cas de persones adultes i gent gran i un mínim d’una hora diària d’activitat moderada o intensa en infants i adolescents. A més, es recomana limitar el temps destinat a activitats sedentàries, com el temps de pantalla, i substituir-lo per activitat física de qualsevol intensitat.

Per participar a la caminada del Centre Sanitari del proper dia 6 cal apuntar-se prèviament a l’ens de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *