El Camp del Serra ha registrat més de 10.000 entrades de persones durant el cap de setmana de la Fira de Sant Isidre

El sector de la maquinària agrícola i el bestiar ha estat el que ha acollit més públic, d’un total de 17.000 entrades del conjunt dels tres espais perimetrats. Són dades que compten accessos als recintes i no persones ja que una persona podia entrar en diversos recintes i fer-ho més d’una vegada. Tant al Camp del Serra com a la plaça del Camp la major afluència de públic va ser dissabte. Al sector de l’automoció es van registrar 5.600 accessos. Pel que fa a l’estand de les botifarres, s’hi van acostar 1.381 persones en tres dies: més de 200 divendres, 768 dissabte i prop de 400 diumenge.

Pel que fa als actes en espais tancats, els que van registrar major entrada van ser les exhibicions de taekwondo i dansa de diumenge, amb 450 i 300 persones respectivament. El lliurament de premis d’Empresaris per al Solsonès i la presentació del conte de Dolors Guàrdia van reunir una cinquantena d’assistents. Pel que fa a L’Hora del Vermut, en els dos dies sumant les tres places es van recaptar poc més de 550 euros entre totes les entitats socials del Solsonès.

Tant la comissió organitzadora de la fira com el Consell Comarcal agraeixen el comportament exemplar de les persones que han acudit als diferents actes, que han permès que, malgrat l’excepcionalitat, la fira s’hagi desenvolupat amb normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *