Arnau Anso guanya la vuitena Passos de Gegant

Amb un temps de 2 hores 20 minuts i 45 segons, el corredor de Prorunners Barcelona es va imposar a la Mitja Marató de 23 quilòmetres. El seguien al podi el solsoní Lleïr Moreno i Robert Marsal. En fèmines, les guanyadores van ser Núria Serra Pascual, dissetena a la general, Queralt Solsona i Montse Jubany. Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, el primer lloc del podi va quedar a casa amb Wifred Lladó, del Centre Excursionista del Solsonès, amb un temps de 43 minuts i 22 segons. El seguien Jordi Gallego i Jordi Cunill. El primer lloc femení també va ser per a una solsonina, Núria Riu, seguida de Sandra Sancho i Irene Fernández. D’altra banda, una quarantena d’infants també han gaudit al quilòmetre vertical infantil.