Aquesta setmana comencen a administrar la tercera dosi de la vacuna a les residències del Solsonès

Tal com va anunciar Salut, de moment només es posa als residents en geriàtrics, per la seva condició d’edat avançada, i als pacients immunodeprimits.

Des del març a la comarca s’han administrat 6.257 dosis entre el Centre Sanitari i el SubCAP de Sant Llorenç i 771 a les vacunacions sense cita a la sala polivalent. Els responsables de l’ens de salut destaquen l’important volum de feina assumit per infermeria i la ingent tasca logística i administrativa per quadrar dosis i citar la ciutadania. Recorden a aquelles persones que no tinguin la pauta completa o que encara no s’hagin vacunat que poden demanar hora a través del web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

L’última setmana els contagis han crescut lleugerament al Solsonès amb 9 nous positius, tres més que la setmana anterior. S’han diagnosticat a partir de 131 proves PCR i 18 tests d’antígens. El risc de rebrot ha pujat fins a 195 punts al conjunt de la comarca mentre que a Solsona s’ha disparat en més de 100 punts, fins als 287. La taxa de reproducció creix fins a 2,18.

En l’àmbit escolar, ahir es van confinar els alumnes del grup de 3r d’ESO A de l’Institut Francesc Ribalta que encara no tenien immunitat. Els que disposen de la pauta completa o han passat la Covid, poden continuar assistint a les classes presencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *