Una mostra de fotografies antigues de gran format en aparadors buits del nucli antic reivindicarà la cultura popular i els oficis

S’inaugurarà amb una visita comentada aquest dimecres a les 6 de la tarda i vol complementar l’exposició de Picasso al Museu.

“Solsona. Territori i arts i tradicions populars catalanes” és una iniciativa del Museu de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local que es podrà veure fins a final d’any a l’eix comercial dels carrers del Castell i Sant Miquel. Són 22 fotografies en vinil que reivindiquen manifestacions tradicionals, com les Caramelles, els trabucaires o les contradanses; i oficis artesans del segle passat, com el baster Josep Viñals o el ganiveter Joan Costa.

La inauguració es farà dimecres a les 6 de la tarda i hi prendran part l’alcaldessa, Judit Gisbert; el director del Museu de Solsona, Carles Freixes; i la comissària de l’exposició de Picasso i impulsora d’aquesta activitat, Claustre Rafart.

Tal com ja es va fer fa dos anys amb les fotografies d’establiments històrics, aquesta proposta en aparadors buits donarà visibilitat als locals comercials en lloguer. Hi haurà una fitxa informativa amb un codi QR que permetrà als emprenedors accedir a una calculadora de viabilitat de qualsevol tipus de negoci tenint en compte diversos factors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *