Un taller de parkour per a infants i joves i dansa urbana per a famílies, novetats del projecte de lleure comunitari “A camp obert”

La regidoria d’Infància estrena dues propostes aquesta tardor amb la voluntat d’arribar a més perfils. A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona o bé en línia ja es poden cursar les inscripcions per al taller de parkour per a infants i joves de fins a 14 anys que es farà aquest dissabte i el vinent. L’impartirà l’entrenador especialista en parkour Gil Grifols, aquest dissabte a la plaça del Camp i la següent sessió a la placeta del carrer de l’Alcalde Moles amb J. V. Foix. De 5 a 6 serà pels grans, d’entre 11 i 14 anys, i de 6 a 7 pels de 6 a 10 anys. Hi ha un màxim de 20 places per grup. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o bé enviant el full que es pot descarregar del web municipal per correu electrònic a l’adreça acampobertsol@gmail.com.

D’altra banda, els divendres 10 i 17 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça del Camp hi haurà un taller gratuït de dansa urbana per a famílies. No requereix inscripció prèvia i el conduirà Sergi Segura, ballarí professional i professor de l’Escola de Dansa de Solsona.

Per a la regidora d’Infància, Pilar Viladrich, aquestes dues propostes sorgeixen de la voluntat d’ampliar l’oferta de lleure al carrer per als infants i joves d’entre 6 i 14 anys per tal que l’espai públic sigui per a l’educació, la integració i la cohesió social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *