El Solsbirra Fest es consolida com a principal atractiu de la Fira de la Terra amb canvi d’ubicació inclosa

Les xifres avalen la bona acollida del trasllat de la cinquena edició del festival de la cervesa artesana a la plaça de les Moreres. Durant el cap de setmana s’han venut 800 tiquets i s’han servit 500 litres de cervesa. La fórmula d’èxit s’ha mantingut: la confluència en un mateix espai de cerveseries catalanes, food trucks de gastronomia local i música en directe.

A banda del Solsbirra Fest, la gastronomia també ha tingut presència al certamen amb el taller de cuina de dijous i la presentació de les Jornades Gastronòmiques de Tardor de divendres. Malgrat que no s’hi va registrar l’afluència de l’any passat, es van formar cues per degustar les tapes de diferents restaurants de la comarca acompanyats de música en viu i una copa de vi.

El primer balanç dels expositors de bolets i d’alimentació també ha estat positiu. Tot i que no es disposa de xifres de quilos venuts, els quatre paradistes de bolets van mostrar-se satisfets de vendre-ho pràcticament tot.

També han tingut molt bona rebuda les xerrades i els tallers de divulgació i l’espectacle per al públic familiar. D’altra banda, la recaptació del concert solidari de Salva Racero Trio, amb la venda de 130 entrades, es destinarà íntegrament al Rebost Solidari del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *