Un llibre recull els elements materials i immaterials del patrimoni de Llobera

Aquesta setmana, els veïns del municipi estan rebent un exemplar de la publicació “Tot atresorant el patrimoni de Llobera”, que l’Ajuntament va encarregar a l’historiador solsoní amb arrels lloberenques Albert Colell. Editat l’any passat, amb les correccions de Maria Moreno i el disseny i la maquetació d’Erika Escudero, vol ser un compendi del patrimoni arquitectònic, natural i cultural de Llobera acompanyat d’explicacions sobre la història del poble. Hi apareixen des d’esglésies, castells i edificis importants fins a festes, fires i caramelles. L’autor destaca que no aprofundeix en excés en cap d’aquests aspectes però sí que els intenta explicar una mica tots per arribar a tothom. Albert Colell explica a quins perfils de lector s’adreça:

Per tal d’elaborar aquesta publicació, ha estat especialment interessant poder disposar dels articles històrics publicats a la revista El Jou, que es va editar a Llobera a partir dels anys 90 i fins fa 10 anys.

Un cop s’hagi repartit un exemplar d’aquesta publicació a totes les cases del municipi, l’Ajuntament es plantejarà fer-ne una segona edició per tal que es pugui comprar més endavant, ja que hi ha molta demanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *