Un concurs repta els infants de primària a recórrer els parcs infantils de la ciutat descobrint solsonins il·lustres

Porta per títol “Trap-trap” i entre tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que hi prenguin part se sortejarà un abonament familiar anual al Tibidabo. Coincidint amb les vacances escolars de Nadal, es proposa una activitat per atraure famílies a parcs infantils que probablement no han visitat mai i donar a conèixer dones i homes rellevants de la història de la ciutat. És una iniciativa de la regidoria d’Afers Socials i els Serveis Socials que s’emmarca en el programa “Freqüència de barri”, que vol cohesionar els diferents barris del municipi i donar-los visibilitat.

En les lones que hi haurà penjades a cada indret, caldrà esbrinar el nom del personatge i identificar l’objecte trampa que no lliga amb ell. Dolors Fàbrega “La Caputxina”, Dolors Mosella “Maria Planetes”, Enrica Ramonet, Palmira Martino i Sofia Beecher són les representants femenines a aquest repte. El completen Joan Roure, Jaume Vergés, Joan Subirà “Joan de La Rossa”, Manel Casserras i Boix i Ramon Valls.

El mapa amb els 10 parcs i les instruccions del joc es pot descarregar del web de l’Ajuntament o recollir-lo al consistori fins al dia 30. El concurs començarà dimecres vinent i es tancarà el 10 de gener. Quan es completi la butlleta, cal portar-la a l’Ajuntament per entrar al sorteig del premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *