Un 80% dels clubs de 1a Catalana, entre els quals el CF Solsona, manifesten que no poden reprendre la competició amb les condicions que marca la FCF

32 dels 40 clubs d’aquesta categoria defensen en una carta adreçada al president de la Federació Catalana de Futbol que no poden competir per raons de salut, esportives i econòmiques. Lamenten que no es protegeix la salut dels jugadors amateurs, ja que no s’ha habilitat cap mesura que vetlli per ells davant d’una situació de pandèmia generalitzada. En l’àmbit esportiu, constaten que moltes plantilles han hagut de deixar marxar jugadors, ja sigui per motius esportius, econòmics o laborals, i tenen problemes per poder confeccionar una plantilla sencera per poder afrontar una represa de la competició. Finalment, apel·len als motius econòmics, en tant que no poden afrontar una despesa important sense tenir garantit cap ingrés en un escenari sense públic ni sense cap subvenció.

Els clubs de Primera Catalana lamenten profundament que la Federació Catalana de Futbol no s’hagi adreçat als clubs de la categoria per valorar les inquietuds en cap moment i hagi rebutjat la col·laboració que han ofert en tot moment. També manifesten que no s’han atès les consideracions apuntades en les darreres cartes i que, malgrat la voluntat de voler competir, es troben en una situació que no té res a veure amb com es va planificar la temporada, agreujada per la pandèmia.

Recorden a la Federació que el seu paper és habilitar solucions adients a les necessitats dels clubs, que són els seus afiliats i els que l’han escollit per defensar els seus interessos i trobar les millors solucions pel futbol català. Els 32 clubs subratllen que situacions extraordinàries requereixen mesures extraordinàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *